logo kkk

Het Kleinkunstkoor dat dit jaar het tweede lustrum viert, bestaat momenteel uit acht sopranen, vijf alten, vier tenoren en vier bassen. Voor de begeleiding zorgt pianist Dave Antonisse.

Het repertoire is zeer divers van licht klassiek tot popsongs, close-harmony en swing-nummers. De muzikale leiding van het koor is in handen van dirigent Meindert Bosklopper.

Het koor heeft in haar bestaansperiode aan verschillende concerten en evenementen deelgenomen en schuwt er niet voor om buiten de 'gebaande paden' te treden of cross-overs te maken met andere kunstvormen.

Ook heeft het koor een groot kerstrepertoire opgebouwd, onder andere rond de carols van John Rutter, aangevuld met bekende en minder bekende kerstliederen.

Voor het geval u het koor wilt boeken voor een concert of optreden, kan contact worden opgenomen met de secretaris van het koor, Heby Wybrandy, tel 0512 - 381 696.

Het bestuur:

• Sylvia Kaufmann - voorzitter