logo kkk

Zondag 26 maart 2017poster
"Kleinkunstkoor in Stijlen"
Jubileumconcert in de Doopsgezinde Kerk
Zuiderbuurt 26-28 in Drachten.
Aanvang 15:00 uur.

Kaarten (aan de zaal) € 12,50 (inclusief consumptie).
Voorverkoop t/m 24 maart € 10,00. 

Kaarten via kaarten@kleinkunstkoor.nl
of via 0594-641763 (na 18:00 uur)

Op zondag 26 maart a.s. geeft het Kleinkunstkoor o.l.v. Meindert Bosklopper om 15:00 uur een Jubileumconcert in de Doopsgezinde Kerk aan de Zuiderbuurt 26/28 in Drachten. 
Het Kleinkunstkoor is 10 jaar geleden voortgekomen van het Gemengd Koor van de Opsterlandse Muziekschool in Gorredijk. Het koor heeft in haar bestaan deelgenomen aan verschillende concerten, evenementen en activiteiten. 
Door haar kwaliteit, heeft het Kleinkunstkoor in en om Drachten een goede naamsbekendheid opgebouwd. Inmiddels bestaat het koor uit een vaste groep van 8 sopranen, 5 alten, 4 tenoren en 4 bassen. Het Kleinkunstkoor is van vele muzikale markten thuis en schuwt het niet om van de “gebaande paden” af te wijken. 
De titel van het jubileumconcert: “Kleinkunstkoor in STIJLen” geeft de veelzijdigheid van het koor aan. Zo bestaat het afwisselende programma zondagmiddag  uit een aantal Klassieke stukken, Popsongs, Folksongs, Cabaretliederen en Jazz Standards. Hierbij heeft het koor een selectie gemaakt uit de stukken die zij in de afgelopen 10 jaar tijdens haar concerten heeft uitgevoerd. Veel van deze nummers zullen een “Feest der herkenning” zijn voor het publiek. 


Copyright (c)2011 Kleinkunstkoor | Design by Sunlight webdesign