logo kkk

Binnen ons Kleinkunstkoor hebben we op dit moment een vacature voor een hoge sopraan.

Vind je het leuk om in een klein koor (24 leden) op niveau te musiceren? Kun je redelijk van blad zingen en ben je in staat zelfstandig te repeteren en nieuwe muziek snel eigen te maken? Dan is een plaatsje in ons koor misschien iets voor jou.

Het koor zingt een breed repertoire van klassiek tot jazz traditionals, maar ook wordt veel werk uitgevoerd van hedendaagse componisten zoals Eric Withacre, Morten Lauridsen, Ola Gjeilo en Karl Jenkins.

Heb je interesse en denk je aan onderstaande kwaliteiten te voldoen, dan kun je emailen naar hebydejong@hotmail.com

- een sopraanstem (het hebben of gehad hebben van zangles is een pré),
- een ontwikkeld muzikaal gevoel,
- koorervaring,
- basiskennis van de muziektheorie,
- vaardigheid om zelfstandig je partij in te studeren (het koor werkt hierbij met oefenfiles).

Het Kleinkunstkoor repeteert op de dinsdagavonden van 19:45 uur tot 21:45 uur in de Doopsgezinde kerk aan de Zuiderbuurt 26 in Drachten o.l.v. Meindert Bosklopper.

Wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar secretariaat@kleinkunstkoor.nl.