logo kkk

Het Kleinkunstkoor is op zoek naar ervaren zangers; met name tenoren en bassen.

Wij zijn een koor met 20 leden  en repeteren wekelijks op dinsdagavond in Drachten (Zuiderbuurt 26/28).

We zijn een groep enthousiaste mensen die de balans weet te vinden tussen gezelligheid en stevig instuderen.

Het repertoire wat we zingen is van licht klassiek tot zo nu en dan lichte muziek.

Er wordt van je verwacht dat je thuis oefent m.b.v. bladmuziek en midi files die toegestuurd worden. Daarvoor is noten kunnen lezen een pre.

Er zijn minimaal 2 optredens per jaar en dat brengt de nodige verwachtingen met zich mee.

Meindert Bosklopper is onze dirigent en stelt bepaalde/hoge eisen aan de leden.

Procedure:

Je kunt vrijblijvend een keer komen luisteren en kennismaken.

Er is de mogelijkheid om 4 weken op proef kosteloos mee te zingen. In de derde week vindt er een stemtest plaats. Dit kan samen met een stemgenoot.

Daarna neemt het bestuur op basis van de verkregen informatie van de dirigent een beslissing over toetreding tot het koor.

Heb je belangstelling kun je voor aanvullende informatie bellen met Heby de Jong.

Tel: 0512 381696 of stuur een mail naar secretariaat@kleinkunstkoor.nl.